просмотров
Bizning sahifamiz yanada oddiy va foydali layfxaklarni yig'ishga qaror qildi va butun Osiyo isteqomat qiluvchilaridan 13 sirlarni bilib oldi, bu layfxaklar sizga ham xar kuningizga juda qo'l keladi degan umiddamiz.
Agar siz cho'pchalar bilan ovqatlanishingizni bilsangiz, unda uni chipslar va boshqa taomlarni yish uchun ishlatish mumkin, shunda qo'llaringiz toza bo'lib qolaveradi.
Bu maslahat olmali pirogni, mevali salatlarni yoki ishga tanovvul uchun olma donachalaridan beret tayorlashni yaxshi ko'rganlar uchun qo'l keladi. Shunchaki kesilgan olmalarga limon sharbatini sachratib tuz sepib qo'ying va shunda ularning rangi haqida havotir olmasangiz ham bo'ladi.
Dush qabul qiladigan paytingiz futbolkanimi, ko'ylaknimi yoki pidjakni ilgagichga ilib dushxona pardasining tashqari tomoniga osib qo'ying. Dush qabul qilguningizcha — kiyimingiz dazmollanib oladi.
Muzlatgichdagi nohush hidlar — doyimiy hol, ayniqsa u yerda kimchi sifat ovqatlarni saqlansa. Osiyolik blogerlar bunday hollarda damlangan choyning barglarini tashlab yubormasdan, ularni quritib muzlatgichga qo'yishingizni tavsiya qiladilar, bu barglar muzlatgichdagi nohush hidlarni yoqotadi.
Agar mobodo qog'oz uchun yelimingiz tugab qolsa, unda uni qaynatilgan guruch suvi juda maqul keladi. Aytgancha guruch yelimi Yaponlar ananaviy qog'ozdan bo'lgan qo'l ishlariga foydalanishadi.
Agar tuz, garimdori va boshqa ziravorlaringiz tezda namlanib sheykerdan chiqarish qiyin bo'lib qolayotgan bo'lsa, unda idishga bir nechta guruch solib qo'yish zarur. Guruch keraksiz namliklarni yoqotadi va dumaloqchalar bo'lib qolishidan asraydi.
Сообщения из Facebook