Ovqat tayyorlashni yengillashtiradigan va yangi sifatli darajaga chiqaradigan 17 ta qiziq oshxona makkorligi
Ovqat tayyorlashni yengillashtiradigan va yangi sifatli darajaga chiqaradigan 17 ta qiziq oshxona makkorligi
Qandoq bo’lmasin, har bir inson komillikka erishishga intiladi. Bu odmi sanalgan ovqat tayyorlash jarayonini ham o’z ichiga oladi. Mana yangi maqolamizda, qanday qilib yaxshiroq, tezroq va sifatliroq ovqat tayyorlash haqidagi bir nechta kerakli va nihoyatda foydali bo’lgan maslahatlarni sizga taqdim etamiz.
Pishirishni yengillashtiradigan kichik makkorliklar.

1. Sersuv rostbif

1. Sersuv rostbif Pechkada pishirilgan sersuv mol go’shti.
Rostbif yumshoq va sersuv bo’lishi uchun, uni boshqacha usulda pishirishga urunib ko’ring. Buning uchun chuqur to’g’riburchakli formani oling, uning ichiga cherri pomidorlarini qo’ying, folgadan panjaraga o’xshash narsani qiling, ustiga go’shtni qo’ying va pechkaga yuboring. Bu kabi pishiriladigan go’sht kuyib qolmaydi,bir xilda pishadi, sersuv va xushbo’y bo’ladi.

2. Idishlarni tayyorlash

2. Idishlarni tayyorlash Idishlar harorati.
Issiq ovqatlarni dasturxonga qo’yishdan oldin, idishlarni bir necha daqiqaga hali sovumagan pechka ichiga qo’ying. Sovuq gazaklar, salatlar va muzqaymoqni qo’yishdan oldin, ular uchun mo’ljallangan idishlarni esa muzlatgich ichiga qo’ying. Bu kabi oddiy usullar ovqatning iloji boricha ko’proq vaqtga chiroyli va mazali turishiga yordam beradi.

3. Ideal qovurilgan tuxum

3. Ideal qovurilgan tuxum Suvdagi qovurilgan tuxum.
Isitilgan tovaga ozgina suz suzing va qaynashini kuting, tuxumlarni sekin sindiring, olovni pasaytiring va qopqog’i bilan yoping. Bir necha daqiqadan so’ng tuxum tuz va garmdori seeping hamda yana qopqoq bilan berkiting. Besh daqiqadan so’ng ideal tuxum sariqli qovurilgan tuxum tayyor!

4. Piyoz tayyorlanishi

4. Piyoz tayyorlanishi Xom piyozning tayyorlanishi.
Agar siz ingredientlar ichida piyoz mavjud bo’lgan taom tayyorlamoqchi bo’lsangiz, uni avval sovuq suvga solib qo’ying. Bu piyozning achchiqligini oladi va uning ta’mini ancha yumshoq qiladi.

5. Vinoning sovutilishi

5. Vinoning sovutilishi Vinoni tezda sovutish.
Vinoni tezgina sovutish uchun, shishani ho’l sochiq bilan o’rang va shu holda yarim soatga muzlatgichga qo’ying.

6. Ko’katning maydalanishi

6. Ko’katning maydalanishi Ko’katni tez va oson maydalash.
Ko’katni tez va oson maydalash uchun barglarni trubka shaklida aylantirib qo’ying. Shunday qilib, salat barglari, shalfey va bazilik barglarini juda tez maydalab qo’yish mumkin.

Ваша реакция?

Сообщения из Facebook